Husk coronapas til Vejforum

15-11-2021Vejforum

Husk coronapas til Vejforum

Adgang til Vejforum 2021 kræver et gyldigt coronapas. Det er et krav fra myndighederne, og det vil blive kontrolleret inden adgang til Nyborg Strand.

BLIV TESTET INDEN VEJFORUM

Sådan får du et gyldigt coronapas

Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinestik mod covid-19 for mindst 14 eller højst 42 dage siden.

Derudover har du også et gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 72 timer gammel eller en lyntest, der er højst 48 timer gammel.

Hvis du har været smittet med coronavirus, har du et gyldigt coronapas i op til 6 måneder efter den positive prøve. Tidligere var coronapasset for smittede gyldigt i 12 måneder, men det er nu nedsat.

Registrering på Vejforum

Vi tjekker dit corona-pas udenfor indgangen og udleverer en nøglesnor til dit navneskilt, hvis coronapasset er gyldigt. Du skal bære nøglesnoren med navneskilt synligt under hele Vejforum. Det er vores sikkerhed for, at alle deltagere har et gyldigt coronapas, så vi sammen kan passe godt på hinanden!

Nyborg Strand, Safe to visit

Når du er indenfor på Nyborg Strand printes navnelabel til alle deltagere mod fremvisning af din billet, som du får sendt den 24. november fra Ticketbutler. Har du ikke modtaget din billet skal du skrive til hello@ticketbutler.io, så hjælper de dig. Print billetten eller medbring den på din telefon og hav den klar, når du er kommet indenfor.

Sådan registrerer du - husk billet

 

Deltagere uden gyldigt coronapas

Hvis du ikke har et gyldigt coronapas udleveres et mundbind og du bliver henvist til testcenter i Salon 4 på Nyborg Strand med adgang udefra. Efter negativ test fremvises denne, og der udleveres nøglesnor ved indgangen. Ved positiv test bliver du afvist og skal selvisolere dig og tage hjem hurtigst muligt.

Testcenteret på Nyborg Strand har åbent: 

  • Onsdag den 8. dec. kl. 8.00 – 12.00
  • Torsdag den 9. dec. kl. 8.00 – 12.00

Det koster 199 kr. at få foretaget en lyntest af Falck i testcenteret på Nyborg Strand.

Vi vil opfordre alle til at blive testet hjemmefra.

Det er også muligt at blive testet i Testcenter i Idrætscenter NyborgStorebæltsvej 13, 5800 Nyborg. Testcenteret har åbent:

  • Onsdag kl. 12-18
  • Torsdag kl. 12-18

Det er gratis at blive testet hjemmefra eller på Storebæltsvej. Og så sparer alle tid ved registreringen på Nyborg Strand.