Handelsbetingelser

Ramme til billedbanner

1. TILMELDINGSBETINGELSER

Tilmeldinger til VEJ-EU’s konferencer sker via hjemmesiden www.konferenceforum.dk. Salg af billetter til konferencen sker gennem TicketButler, der håndterer salget til mange deltagere i samme ordre uden oprettelse af en profil hos VEJ-EU. Billetkøberen behøver ikke selv at deltage, og navn på de købte billetter kan frit ændres. Tilmeldingen er gældende, når deltageren har modtaget en kvittering fra VEJ-EU.

Deltageren kan oprette en profil på www.konferenceforum.dk med registrering af navn, e-mail, mobil, firmanavn og CVR-nummer. Alle profiler kræver en personlig e-mail. To konferencedeltagere kan derfor ikke bruge den samme e-mail. Det skyldes, at deltageren kan tilgå digitalt konferencemateriale, udskrive adgangsbilletter og personlige programmer, samt se tilmeldte og gennemførte konferencer via profilen. VEJ-EU’s privatlivspolitik accepteres automatisk ved tilmelding.

Klik her for at læse VEJ-EU's privatlivspolitik.

Materiale til brug på konferencen blandt andet adgangsbillet, program og deltagerliste findes på deltagerens profil på www.konferenceforum.dk.

1.1. Om at tilmelde flere medarbejdere

Billetkøberen kan købe billetter til flere deltagere til konferencer uden selv at skulle deltage. Købet kan enten betales med betalingskort eller ved at få fremsendt en faktura. Der skal for hver billet oplyses et navn og e-mail, som vil komme til at stå på billetten. Der kan forekomme begrænsninger på antallet af billetter, der højest kan købes af samme type og antallet af billeter, der kan købes i én ordre. 

Kontakt info@vej-eu.dk for at få mere information.

1.2. Copyright og ophavsret

Ved accept af indlæg til konferencen erklærer indlægsholdere sig indforstået med, at indlægsholdere selv er ansvarlig for copyright til det anvendte materiale, og selv bærer ansvaret i forhold til krænkelse af ophavsret.

1.3. Markedsføring

Når du tilmelder dig en konference hos VEJ-EU accepterer du, at du fremover vil modtage nyheder om lignende konferencer.  

2. AFMELDINGSBETINGELSER

Det er muligt at annullere en ordre uden omkostninger til og med 60 dage før konferencen, herefter er tilmeldingen bindende. Det er kun muligt at annullere en samlet ordre og ikke de enkelte billetter i ordren. Efter annullering kan man købe nye billetter, hvis der er behov for det, og de er tilgængelige.

Afmelding sker efter følgende regler:

  • Til og med 60 dage før konferencen kan du frit fortryde dit køb
  • Ved tilmelding i perioden 59 til 40 dage før konferencen har du 5 dage til at fortryde dit køb
  • Fra 39 dage før konferencen kan du ikke fortryde dit køb
  • En kollega fra samme virksomhed kan frit overtage en plads.
     

Til Vejforum kan købte billetter annulleres senest den 30. oktober. Herefter kan du ikke fortryde dit køb.

VEJ-EU forbeholder sig ret til at aflyse konferencen senest 30 dage før konferencestart. Hvis VEJ-EU aflyser konferencen, annulleres tilmeldingen uden beregning. Deltageren får besked via e-mail.

VEJ-EU forbeholder sig ret til at aflyse konferencen senest 30 dage før konferencestart. Hvis VEJ-EU aflyser konferencen, annulleres tilmeldingen uden beregning. Deltageren får besked via e-mail.

Afbestilling og ændringer skal ske skriftligt til info@vej-eu.dk.

 

3. BETALING

Alle priser er eksklusive moms.

Konferenceprisen er anført på www.konferenceforum.dk. Prisen inkluderer deltagelse og forplejning som anført på bekræftelsen. Ønsker deltageren ekstra overnatning, udover det der er anført på bekræftelsen, skal henvendelse ske direkte til konferencestedet.

Faktura fremsendes digitalt til den faktura e-mail eller det EAN-nummer, der blev oplyst ved bestilling af konferencen. Angives ukorrekte tilmeldingsoplysninger, der medfører fremsendelse af ny kreditnota/faktura, faktureres et gebyr på 200 kr.

Ved manglende betaling af faktura til den anførte betalingsfrist fremsendes rykker 1 uden gebyr og renter.

Betales fakturaen fortsat ikke, fremsendes rykker 2 med inkassovarsel. Rykker 2 pålægges et gebyr på 310 kr. samt 2 % rente pr. påbegyndt måned efter forfald.

Hvis faktura med gebyr og renter ikke betales, overgår fakturaen til inkasso uden yderligere varsel.

 

4. KONTAKTOPLYSNINGER

VEJ-EU - Vejsektorens Efteruddannelse

Guldalderen 12, 2640 Hedehusene
Tlf. 7217 0217
CVR.: 86632012
EAN: 5790001900410
E-mail: info@vej-eu.dk

Opdateret den 27. oktober 2023

Ramme til indhold