Invitation til GRØN OMSTILLING

19-08-2021Vejforum

Invitation til GRØN OMSTILLING

Vejforum inviterer til GRØN OMSTILLING på årets konference på Nyborg Strand den 8. - 9. december. Vejforum bliver skudt i gang af politisk kommentator Noa Redington med en peptalk fra politikkens maskinrum og debat med Birgit Stenbak Hansen og Niels Buus Kristensen om virkemidler og behov i den grønne omstilling.

Torsdag morgen kan du møde Søren Ryge Petersen med en stærk mening om, hvordan vi bør behandle naturen langs vores veje, så vi får den eftertragtede biodiversitet. Samtidig vil Lasse Jonasson give sit bud på, hvordan sektoren vil blive påvirket af ambitiøse klimamål og ændrede transportvaner, mere hjemmearbejde og en fremtid uden pandemi frem mod år 2050. Lasse er futurist fra Institut for Fremtidsforskning med en bred indsigt i de overordnede drivkræfter på samfundsniveau.

Du skal altså som sædvanlig vælge, hvem de vil høre. Og det bliver ikke det eneste valg du skal foretage. Programmet byder på mere end 95 indlæg på de 48 sessioner, så her skal du også vælge det bedste. Der skal jo også være tid til udstillingen og netværket med de omkring 1.000 deltagere, som vi igen i år forventer på Vejforum 2021.

Velkommen tilbage til Vejforum!