Noa i trafikken

03-12-2021Vejforum

Noa Reddington er en af landets absolut skarpeste politiske kommentatorer. En klog fyr, der blev hentet ind i inderkredsen omkring statsminister Helle Thorning Schmidt fra et job med politisk journalistik på nyhedsbrevet MandagMorgen.

Trafikken fik Noa som særlig rådgiver ind under huden i forbindelse med forviklingerne og løftebrud om en betalingsring om København. Måske får gæsterne på Vejforum i Nyborg løftet sløret for, hvad der egentligt skete. Var det mon Noa Reddington, der stod bag den berømte udtalelse af Helle Thorning Schmidt om ”at der kommer en god løsning i morgen”.

I dag har Noa Reddington løsnet båndene til ministerkontorerne, og kan som fri kommentator på TV2/News ivrigt kommentere det politiske rænkespil, der vel nærmest peaker historisk i disse måneder med rigsretsag, gransningskommission, minkaflivinger, hjemmelsproblemer og slettede sms’er.

I den sammenhæng venter der Noa Reddington en dag i godt og kritisk selskab om noget så forudsigeligt som politik og infrastruktur, der som bekendt altid foregår uden studehandler eller uvedkommende hensyn ... eller hvad?

Noa Reddington åbner Vejforum og døren til Christiansborg den 8. december kl 10.