Transport til ODEON

28-03-2023Dansk Brodag

Transport til ODEON

Vi opforder til, at du benytter kollektiv transport enten med tog eller ved samkørsel. ODEON ligger ca. 5 minutters gang fra Odense Banegård.

Find vej

PARKERING

Parkering i forbindelse med dit ophold kan ske på parkeringspladsen ”Q-Park Comwell H.C. Andersen”, som ligger ved siden af hotellet. Vi har 90 parkeringspladser til rådighed, og det er med forbehold for ledighed. Det er ikke muligt at forhåndsreserve.

Det koster kr. 45,- pr. påbegyndt time, max 150,- pr. døgn.

Holder du på vores parkeringsplads, vil din nummerplade blive registreret ved ind- og udkørsel via kamera, og betaling skal først foretages inden udkørsel via den opsatte automat. Vær opmærksom på at du afslutter og betaler for din parkering ved hver udkørsel.

Elbiler
Skal du lade din elbil op, så har vi 4 ladestandere til rådighed på egen parkering. Prisen er almindelig parkeringstakst plus prisen for strøm leveret af Clever (styres via app). Egne kabler medbringes.

Er der ikke flere pladser på vores parkeringsplads henviser vi til Odenses offentlige parkeringskælder i nærheden (vær opmærksom på at der her gælder andre parkeringsregler og betalingsbetingelser).

Læs mere om Q-Park parkering i nærheden af ODEON.

Taxi
Odense Mini Taxi tel.: (+45) 66 12 27 12.