Tre musikcaféer

15-11-2022Vejforum

Tre musikcaféer

Konferencedeltagere kan efter middagen onsdag besøge tre musikcaféer med hver sit tema til socialt samvær og hygge.

  • The Swingin’ Jazz Club (Sal A)
  • Coconut Caribbean Beach Bar (Sal C)
  • Bourbun Highway Country Bar (Salon 2-3-4)

Dekorationer og stemningslys rundt i lokalet skaber følgende miljøer:

The Swingin’ Jazz Club

Når du træder ind i The Swingin’ (Christmas) Jazz Club, ledes tankerne hen på et spillested i New Orleans, hvor den normale udsmykning er suppleret med julepynt/juletræer på scenen (når nu det er december). På scenen står The Swingin’  Jazz Club’s husorkester (i skikkelse af Jazzkollektivet). Bandet sørger for swingende jazzmusik – både almindeligt repertoire og julemelodier.

Coconut Carribean Beach Bar

Som baggrund for Sabor Latino ses den caribiske bar, palmetræer, farvet lys og diverse tingel-tangel. Der er ikke sand på gulvet, men publikum skulle gerne få  følelsen at sand mellem tæerne en varm sommeraften på en strandbar i Caribien, siddende med en Rom & Cola og lyttende til populære numre som Brazil, Tequila, Jamaica Farewell, Guantanamera og egne numre.

Bourbun Highway Country Bar

Som baggrund for den populære country & western trio Mister Jack and The Daniels er naturligvis en dekoration, der hensætter publikum til en amerikansk bar, hvor interiøret ikke er det nyeste og mest fancy. Til gengæld er her masser af hygge og afslappet vaskeægte westernstemning. Her henvises både til orkesterets sangvalg og deres outfits. Repertoiret er sammensat af kendte amerikanske og canadiske country hits samt Mister Jack and The Daniels egne værker.

Der vil være en fælles bar i vandrehallen, hvor der kan købes softdrinks, gin & tonic, rom & cola, whisky og øl, som passer til de tre temaer. Desuden er der salg af drikkevarer i Stjernebaren og Bistroen efter 23.00.

Velkommen til en hyggelig aften!