Vejforum 2021 - udstilling


Har du en konto?

For at tilmelde dig skal du oprette en personlig brugerprofil. Klik herunder for at logge ind eller oprette en ny profil.

Log indOpret ny bruger


UDSTILLINGEN ER UDSOLGT!

Vi har sendt et tilbud på en konkret stand til dem, der er tilmeldt.

Ny procedure for tilmelding

Der er stor efterspørgsel på en stand på Vejforums udstilling. På Vejforum 2021 starter vi på en frisk! Vi har fået ny hjemmeside, og i år vælger vi at gøre tilmeldingen til udstillingen mere åben for alle.  Der er i alt 53 stande med forskellig placering, størrelse og pris. Standene er inddelt i 5 grupper, som du kan se nederst på siden. 

Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet fra den 20. maj, kl. 09:00

Alle firmaer kan tilmelde sig en af de 5 grupper, så længe der er ledige stande. Tidligere udstillere skal derfor være klar til at tilmelde sig, hvis de vil med på udstillingen i år.

Læs først omhyggeligt betingelserne og se udstillingsplaner nedenfor!

Frem til den 20. juni kan man tilmelde sig den ønskede gruppe. Herefter bliver standene fordelt, og senest den 30. juni vil alle have fået et tilbud.

Ved fordelingen af stande søger vi at imødekomme firmaernes ønsker i det omfang, det er praktisk muligt. Senere tilmelding er kun mulig, hvis der er ledige pladser.

Udstillingsplaner og priser

Se udstillingsplaner for de tre områder med standnumre nedenfor. Standene vil være umøblerede og uden vægge. Standenes størrelse er angivet som (facadebredde x dybde). Alt udstillingsmateriale skal kunne være indenfor disse mål. Kvadraterne på udstillingsplanerne er 1 x 1 m.

Sal H, I, J og foyer: Se udstillingsplan
Gruppe 1: Stor stand, 3,0 x 3,0 m (19 stk.), pris 14.000 kr.
Gruppe 2: Mellem stand, 2,0 x 3,0 m (7 stk.), pris 9.000 kr.

Ny vandrehal: Se udstillingsplan
Gruppe 3: Stor stand, 3,0 x 3,0 m (15 stk.), pris 8.000 kr.

Vandrehal 1: Se udstillingsplan
Gruppe 4: Stor stand, 3,0 x 3,0 m (9 stk.), pris 8.000 kr.

Vandrehal 2: Se udstillingsplan
Gruppe 5: Lille stand, 3,0 x 1,0 m (9 stk.), pris 3.000 kr.
Gruppe 6: Mellem stand, 4,0 x 2,0 m (2 stk.), pris 6.000 kr. 

Prisen er eksklusive moms.

Alle udstillere skal udover prisen for standen betale pr. person, der skal stå på standen (deltagerpris). Der åbnes for tilmelding af deltagere den 1. september kl. 09:00.

Udstillere på Vejforum 2021 har ikke mulighed for at få uddelt markedsføringsmateriale ved registreringen. Udstillere opfordres til at uddele materiale på deres stand.